Μόλις χθες η Plex είχε ανακοινώσει ότι δέχθηκε επίθεση και καλούσε τους χρήστες να προβούν σε αλλαγή του password. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες η LastPass, μια ακόμη υπηρεσία που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες, ανακοίνωσε ότι δέχθηκε επίθεση, χωρίς ευτυχώς να επηρεαστούν τα στοιχεία των χρηστών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Αποδεικνύεται ότι κάποιος απέκτησε πρόσβαση σε περιβάλλον ανάπτυξης της Lastpass, παραβιάζοντας τον λογαριασμό κάποιου developer. Κατάφεραν να έχουν πρόσβαση σε μέρος του πηγαίου κώδικα και ορισμένες proprietary τεχνικές πληροφορίες. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας λειτουργούν κανονικά.

Αν και η Lastpass αναφέρει ότι δεν υπάρχει ανάγκη καθώς δεν παραβιάστηκαν, καλό είναι να αλλάξεις το masterpassword και να χρησιμοποιείς multi-factor authentication για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.