Το γνωστό σε όλους μας Plex έστειλε νωρίτερα σήμερα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες του, με το οποίο τους ενημέρωσε για μια πρόσφατη παραβίαση  ασφάλειας που ενδέχεται να έχει θέσει σε κίνδυνο πληροφορίες λογαριασμού, όπως ονόματα χρηστών, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικούς πρόσβασης.

Παρόλο που δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι κρυπτογραφημένοι κωδικοί πρόσβασης εκτέθηκαν, το Plex ωστόσο συμβουλεύει όλους τους χρήστες να αλλάξουν αμέσως τους κωδικούς πρόσβασης.

Το Plex είναι μια από τις μεγαλύτερες σουίτες εφαρμογών media server, που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τη δική σου βιβλιοθήκη με περιεχόμενο που έχεις στο σκληρό δίσκο σου. Το email συγκεκριμένα ανέφερε.

Μόλις εχθές, ανακαλύψαμε ύποπτη δραστηριότητα σε μία από τις βάσεις δεδομένων μας. Ξεκινήσαμε αμέσως την έρευνα και φαίνεται ότι κάποιοι κυβερνοεγκληματίες είχαν αποκτήσει πρόσβαση σε ένα περιορισμένο υποσύνολο δεδομένων που περιλαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ονόματα χρηστών και κρυπτογραφημένους κωδικούς πρόσβασης. Δεν υπάρχει επιβεβαίωση προς το παρόν ότι έχουν παραβιαστεί και άλλες προσωπικές πληροφορίες λογαριασμών, ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά ότι οι κυβερνοεγκληματίες απέκτησαν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες πολυμέσων.

Cosmote TV : Πως βάζεις μηδενικό όριο ενοικιάσεων για να μην χρεώνεσαι

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.