Η Samsung είναι ο κατασκευαστής που διατηρεί το καλύτερο πρόγραμμα διάθεσης ενημερώσεων λογισμικού Android. Αυτήν τη στιγμή, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δουλεύει στην ολοκλήρωση και διάθεση του One UI 6 που βασίζεται στο Android 14 στα Galaxy smartphones, όπως τα Samsung Galaxy S22, άλλα flagships, και πολλά mid range και budget τηλέφωνα.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα χρονοδιάγραμμα διάθεσης της νεότερης ROM. Αυτό το χρονοδιάγραμμα ανέφερε αναλυτικά τις ημέρες που θα λάμβανε το κάθε μοντέλο. Ωστόσο, λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Για κάποιους, οι ημερομηνίες ίσχυαν, απλά ήταν διαφορετικές κατά μία εβδομάδα. Θα δείξει.

Άκυρο το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης σε One UI 6.0 των Samsung συσκευών

Το δεδομένο είναι ένα, η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση της stable έκδοσης του βασισμένου στο Android 14 One UI 6 στα Galaxy S22 series. Χρήστες αναφέρουν ότι λαμβάνουν το update και σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά φαίνεται ότι η διάθεση αφορά όλον τον κόσμο, με περιοχή έναρξης της διάθεσης την Ευρώπη. Το update έχει αριθμό έκδοσης DWK4 και μέγεθος 3.1GB.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.