Πριν από λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει online ένα χρονοδιάγραμμα της Samsung το οποίο μιλούσε για τις επακριβείς ημερομηνίες αναβάθμισης σε Android 14 και Samsung One Ui 6 των συσκευών της εταιρείας. Είχε εμφανιστεί στα επίσημα forums υποστήριξης της Samsung και μιλούσε για τις επακριβείς ημερομηνίες πλήθος Galaxy συσκευών.

 

Δυστυχώς όμως αποδείχθηκε ως μη ακριβές, καθώς η διάθεση του λογισμικού για αυτές τις συσκευές δεν έγινε ποτέ. Προς το παρόν δηλαδή, είναι άγνωστο πότε οι συσκευές θα αναβαθμιστούν στο One Ui 6 αν και κάποιες φορές διαθέτει κάποια χρονοδιαγράμματα στο Samsung Members app, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες θα ενημερωθούν για σημαντικές ενημερώσεις του Android και του One UI.

Σε κάθε περίπτωση η ταχύτητα στη διάθεση ενημερώσεων εκ μέρους της Samsung είναι προφανής και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ.

Κάνε το Facebook να μην διαβάζει τα μηνύματά σου με αυτή τη ρύθμιση του Messenger

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.