Η σειράς Galaxy SXX FE έχει μετατραπεί σε ανέκδοτο. Ξεκίνησε ως μία σειρά VFM συσκευών που διαθέτουν τα καλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά από την τρέχουσα σειρά Galaxy S. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν και τόσο ομαλά. Τα αγαπημένα smartphone των οπαδών της Samsung, τα Fan Edition, δεν κυκλοφορούν σε σταθερό ρυθμό. Είδαμε το Galaxy S20 FE και το S20 FE 5G, η εταιρεία καθυστέρησε να κυκλοφορήσει το S21 FE, ενώ δεν έβγαλε ποτέ στην αγορά το S22 FE. Τι παίζει λοιπόν με το Samsung Galaxy S23 FE;

Στην αρχή μάθαμε ότι το πολυαναμενόμενο smartphone θα κυκλοφορήσει λίγο μετά το λανσάρισμα των φετινών Galaxy S23 flagship smartphones. Μετά, έγινε γνωστό ότι το τηλέφωνο ακυρώνεται ή παγώνει η κυκλοφορία του. Έπειτα, πηγές δήλωναν πως η εταιρεία δεν ακύρωσε τη σειρά ή αυτό το μοντέλο, απλά θα καθυστερήσει το λανσάρισμα του. Τελικά, οι περισσότερες πηγές κατέληγαν στο ότι δεν θα δούμε το S23 FE, όπως δεν είδαμε τον πιθανό προκάτοχο του. Όμως, αυτό ανατρέπεται από νέα αναφορά.

Σύμφωνα με γνωστό και έγκυρο leaker / tipster το Samsung Galaxy S23 FE θα κυκλοφορήσει και μάλιστα σύντομα. Ο λόγος που η εταιρεία βιάζεται να το λανσάρει είναι οι χαμηλές πωλήσεις των Galaxy S23. Επιπλέον, ο leaker λέει ότι θα είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες περιοχές και θα κάνει ντεμπούτο πριν το λανσάρισμα των Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5. Πιθανώς, το S23 FE να βγει στην αγορά μέσα στον Ιούλιο ή νωρίς τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.