Στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί αντικρουόμενες φήμες σχετικά με το Samsung Galaxy S23 FE. Ενώ μερικές διαρροές υποδηλώνουν ότι το smartphone μπορεί να μην κυκλοφορήσει καθόλου, άλλες υποδηλώνουν τα υποτιθέμενα χαρακτηριστικά του και σημειώνουν ότι τελικά θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο έτος.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η νοτιοκορεατική εταιρεία μπορεί να λανσάρει το Galaxy S23 FE το τέταρτο τρίμηνο του 2023. Η εταιρεία σχεδιάζει πράγματι να λανσάρει ένα τέτοιο τηλέφωνο και το οποίο θα μπορούσε να επιφυλάσσει μια έκπληξη, που μπορεί να χαροποιήσει ή και όχι τους οπαδούς της σειράς.

Σε αντίθεση με τα άλλα Samsung Galaxy S23 που χρησιμοποιούν επεξεργαστή της Qualcomm, το Galaxy S23 FE μπορεί να διαθέτει ένα SoC Exynos. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι το τηλέφωνο θα έχει τον Exynos 2200 σε όλες τις αγορές. Στα καλά νέα, το Galaxy S23 FE θα μπορούσε να κοστίζει 800.000 won ή κάπου στα 558 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.