Πόσες φορές έχετε πέσει στο κρεββάτι το βράδυ και λέτε “Τώρα πρέπει να κοιμηθώ”. Κάθε φορά που θα το πείτε αυτό, δεν κοιμάστε ποτέ γρήγορα. Κάπου εκεί προσπαθούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε, αλλά μάταια. Εκεί είναι που θα θυμηθούμε πως μας έπιασε φαγούρα, πως το εσώρουχό μας μας ενοχλεί και που θα κάνουμε ένα σωρό σκέψεις.

Αν είστε χρήστης iPhone, το τηλέφωνό σας έχει μια κρυφή λειτουργία που ίσως θα μπορέσει να σας βοηθήσει αρκετά. Για όσους δεν έχουν iPhone, έχουμε μερικές λύσεις στο τέλος του άρθρου.

Η όχι και τόσο νέα λειτουργία βρέθηκε από χρήστες του Reddit. Η ενεργοποίηση είναι απλή. Από τις ρυθμίσεις του iPhone, πηγαίνετε στο Κέντρο Ελέγχου και προσθέτετε την επιλογή Ακοή. Τώρα, όταν κάνετε swype προς τα κάτω από την πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης, θα εμφανίζεται η επιλογή ακοή. Όταν πατάτε πάνω της, θα σας βγάλει την επιλογή Ήχοι Φόντου. Πατήστε την και θα ξεκινήσει να παίζει ήχους βροχόπτωσης, κυμάτων και φυσικά λευκών ήχων, που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε πολύ πιο γρήγορα και να πέσετε σε πιο βαθύ ύπνο. Η λειτουργία υπάρχει σε iOS 15 και νεότερα.

Βέβαια υπάρχει και η επιλογή να παίξετε αντίστοιχους ήχους από το Spotify ή το YouTube, αν τα έχετε επί πληρωμή ώστε να μην πετάγονται διαφημίσεις που θα σας χαλάνε τον ύπνο και την χαλάρωση και πάντα με το ρίσκο να αλλάξει κομμάτι με κάτι άσχετο.

YouTuber ανακάλυψε σελίδα στο Dark Web τόσο ενοχλητική που σχεδόν έκανε εμετό

Εμείς προτείνουμε να κατεβάσετε σε mp3 ήχους delta waves και να τους παίζετε από το κινητό σε λούπα. Αυτό κάνω εγώ και από τότε κοιμάμαι αρκετά καλύτερα και πέφτω σε βαθύ ύπνο περισσότερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και ποιος θα τους σταματήσει αν με πάρει ο ύπνος??? Θα ξοδεύω όλη νύχτα μπαταρία παίζοντας ήχους ????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.