Σε επιλεγμένα είδη στον Κωτσόβολο αν επιλέξεις την παραλαβή από το κατάστημα θα πάρεις εντελώς δωρεάν και μια δωροεπιταγή 10 ευρώ. Μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια σε αυτόν τον σύνδεσμο και η προσφορά ισχύει μέχρι 28/1.

Ισχύει από 27/01/2024 20:01 έως 28/01/2024 23:59 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι δόσεις αφορούν καταναλωτικό δάνειο ΕΠΕ: 0.2075€ με επιτόκιο 19%. H δωροεπιταγή εκδίδεται ανα παραγγελία που αφορά Παραλαβή από κατάστημα.

Πειραιώς: Σημαντική ενημέρωση για την έκδοση της εφαρμογής winbank στα κινητά

Η δωροεπιταγή παραλαμβάνεται με SMS στο κινητό τηλέφωνο που θα δηλωθεί κατά την αγορά, μέτα την παραλαβή της συνολικής παραγγελίας. Είναι άμεσα εξαργυρώσιμη για επόμενη αγορά, στο www.kotsovolos.gr, σε φυσικό κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και στο τηλεφωνικό κέντρο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μόνο αγορά έως 29/02/2024, δεν δίνεται η δυνατότητα να καταμεριστεί σε περισσότερες από μια αγορές/παραγγελίες και αδρανοποιείται αυτόματα σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς ή της ανακύκλωσης με την οποία εκδόθηκε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.