Η Τράπεζα Πειραιώς σε ανακοίνωση που έχει βάλει εντός του web banking υπενθυμίζει ότι για να είναι η δυνατή η χρήση της εφαρμογής θα πρέπει να έχετε εγκαταστημένη την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση αυτής.

Ο χρήστης θα πρέπει να μεριμνήσει να προβεί σε ενημέρωση της εφαρμογής από το Play Store και το App Store σε περίπτωση που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ίσως λυθούν. Η ανακοίνωση που έχει στην ιστοσελίδα της αναφέρει τα εξής:

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την winbank app εφαρμογή, είναι απαραίτητο να την έχετε ενημερώσει με την τελευταία διαθέσιμη έκδοση.

Σε περίπτωση που δε θυμάστε τo password της winbank, μπορείτε να ορίστε νέο password από την αρχική οθόνη της εφαρμογής από το «Ξέχασες το Password;»

Αυτό είναι το νέο Paypal!

Για αυτό τον λόγο καλό θα είναι πάντα ενημερωμένες οι εφαρμογές των τραπεζών, καθώς λύνουν θέματα ασφαλείας και λειτουργικότητας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.