Ενώ ακούμε για χαμηλότερη ροή των μερών του iPhone X και περιορισμένη διαθεσιμότητα, ο Ming-Chi Kuo της KGI, δήλωσε πως το iPhone X θα ξεπεράσει τα 40-50 εκατομμύρια προπαραγγελίες.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, το iPhone X είναι μεγάλη αλλαγή στον σχεδιασμό από το 2014, που είδαμε το iPhone 6. Έτσι οι φανατικοί της εταιρίας επιθυμούν να αναβαθμίσουν στον νέο σχεδιασμό, παρά την υψηλή τιμή.

Σύμφωνα με τον Kuo, η TrueDepth κάμερα προσφέρει πολύ δυνατότερη εμπειρία σε σχέση με τους προκατόχους του.

Υπογραμμίζει όμως η Apple πρέπει να ανεβάσει το επικοινωνιακό της παιχνίδι. Αν η εταιρία καταφέρει να επικοινωνήσει την νέα εμπειρία χρήσης, οι προπαραγγελίες θα εκτοξευτούν.

Η TrueDepth κάμερα λειτουργεί σαν αυτή του Kinect και προσφέρει αναγνώριση προσώπου και λειτουργίες όπως τα Animoji. Αυτές οι λειτουργίες έχουν δεχθεί και πολύ κριτική, καθώς το FaceID είναι πιο δύσχρηστο από το Touch ID, ενώ τα animoji είναι λειτουργία που απευθύνεται σε νεανικότερο κοινό και που κατά πολλούς θα την βαρεθεί μέσα στον πρώτο μήνα χρήσης. Η κριτική επικεντρώνεται κυρίως στο ότι αυτές οι λειτουργίες δεν δικαιολογούν την πολύ αυξημένη τιμή.

Το βασικό θέμα είναι το αν η Apple καταφέρει να ανταποκριθεί στην πιθανή αυξημένη ζήτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.