Ο πρόεδρος της Samsung Mobile Communications Business, DJ Koh, είχε δηλώσει πως η εταιρία θα ανακοινώσει αναδιπλούμενες συσκευές μέσα στο 2018. Από ότι φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς σύμφωνα με νέες δηλώσεις του θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2019. Το 2019 σαν ημερομηνία δεν είναι κάτι νέο, καθώς το είχε αναφέρει παλαιότερα, όμως με διαφορετική αιτιολογία, λέγοντάς μας πως ουσιαστικά η εταιρία δεν έχει ξεζουμίσει ακόμα τους bezel-less σχεδιασμούς.

Ο DJ Koh κατά την παραμονή του στην CES 2018 δήλωσε πως η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή θα έρθει τον επόμενο χρόνο, με κύριο λόγο για την καθυστέρηση, να αποτελεί το γραφικό περιβάλλον που ακόμα δεν είναι έτοιμο.

Ο πρόεδρος δήλωσε πως η εταιρία εργάζεται στο να ξεπεράσει τα προβλήματα, ώστε να μπορέσει να κυκλοφορήσει τις συσκευές στα τέλη του 2019.

Η εταιρία έχει ήδη καταθέσει πολλές αιτήσεις για πατέντες γύρω από τις εύκαμπτες οθόνες και τις αναδιπλούμενες συσκευές. Σύμφωνα με αυτές η Samsung είναι έτοιμη να ξεκινήσει την κατασκευή τους σε μαζική κλίμακα. Τώρα το κομμάτι του Software, τα δύο σχεδόν χρόνια που αναφέρει η Samsung πως θα χρειαστούν, μας φαίνονται κάπως πολύ φουσκωμένα. Ειδικά όταν πρόκειται για ανάπτυξη γραφικού περιβάλλοντος και όχι λειτουργικού. Οπότε πιθανότατα η εταιρία επιστρέφει στην αρχική της δήλωση, πως δεν έχει λόγο να προχωρήσει στις αναδιπλούμενες συσκευές, ειδικά τώρα που οι bezel-less συσκευές είναι στα φόρτε τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.