Οι ελπίδες μας για αναδιπλούμενο τηλέφωνο μέσα στο 2017 πέθαναν σήμερα, καθώς αρχιμηχανικός της Samsung Display, έκανε δηλώσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η bezel-less οθόνες πουλάνε πάρα πολύ, οπότε δεν υπάρχει λόγος για να βιαστεί η εταιρία. Μάλιστα προσέθεσε πως η εταιρία θα είναι έτοιμη για εμπορική διάθεση εύκαμπτων οθονών για αναδιπλούμενες συσκευεές, το 2019. Η εν λόγω δήλωση βάζει τέλος στις φήμες για ανακοίνωση του Galaxy X, στην IFA 2017.

Αναλυτές από την Κορέα επιβεβαιώνουν πως οι οθόνες χωρίς πλαίσια, πουλάνε πάρα πολύ για την Samsung, οπότε η εταιρία δεν θέλει βιασύνες. Σύμφωνα με τον Chung Won-seok της Samsung Display, τα λειτουργικά κέρδη μόνο από τις OLED οθόνες είναι στο 20%. Συγκεκριμένα δήλωσε.

ΟΤΑΝ Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ BEZEL-FREE ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕΙΩΘΕΙ, Η SAMSUNG ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΣΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ.

Ο Kim δήλωσε στον κορεάτικο Τύπο πως η οθόνη δεν είναι εντελώς έτοιμη η εταιρία για την κυκλοφορία του προϊόντος άμεσα, αφού υπάρχουν ακόμα τεχνικές δυσκολίες, που πρέπει να βελτιωθούν. Σε δύο χρόνια ίσως δούμε την πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή στην αγορά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.