Το τρέιλερ του Galaxy Unpacked event για τα Samsung Galaxy S22 και Tab S8 αφορά την κάμερα του S22 Ultra – λογικά, και περιέχει πολλές αναφορές για το πώς θα «σπάσει τους κανόνες του φωτός» ή «θα σπάσει τη νύχτα», και τα λοιπά.

Στα μέσα του βίντεο, ο πρωταγωνιστής σταματά σε ένα σκοτεινό τούνελ όπου μπορεί να δει σε ποιον ανήκουν τα επικίνδυνα μάτια που τρεμοπαίζουν στο σκοτάδι ή είναι σε θέση να ρίξει φως στο σκοτεινό τοπίο κατά την έξοδο από το τούνελ – με χειρονομίες.

Όλες αυτές οι νύξεις, χωρίς αμφιβολία, αφορούν την ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό και τους αλγόριθμους HDR της κάμερας των Galaxy S22 και συγκεκριμένα αυτής του S22 Ultra, που ήδη ακούσαμε ότι θα διαθέτει προσαρμοσμένο κύριο αισθητήρα 108MP.

Ενώ υποτίθεται ότι το Samsung Galaxy S22 Ultra εξακολουθεί να έχει ISOCELL HM3 όπως αυτόν στο S21 Ultra, φήμες λένε ότι έχει υποστεί αλλαγές για καλύτερη απόδοση σε διάφορα σενάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.