Η σειρά iPhone SE της Apple συνδυάζει παλιό και νέο hardware προσφέροντας μία καλύτερη εκδοχή ενός παλιού μοντέλου σε προσιτή τιμή. Μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες drone, αν όχι η κορυφαία, η DJI, χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα και λανσάρει το νέο Mini SE.

Το αυθεντικό DJI Mavic Mini είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για αρχάριους χρήστες, δεν απαιτεί να το δηλώσεις και είναι εύκολο να το χειριστείς. Η DJI κυκλοφόρησε το Mavic Mini 2 που διαθέτει καλύτερο πλαίσιο, χειριστήριο, και 4K.

Το νέο DJI Mini SE παντρεύει τα δύο μοντέλα. Έχει ως βάση το αρχικό Mavic Mini και το συνδυάζει με το σασί του Mini 2 μειώνοντας τις εκτεθειμένες βίδες. Επίσης, έχει βελτιωμένες μπαταρίες, έλικες, και hub φόρτισης. Όλα, σχεδόν, τα άλλα παραμένουν ίδια.

DJI Mini SE Launch

Στις τιμές τώρα. Το αρχικό Mavic Mini κοστίζει 399$ και το Mavic Mini 2 κοστίζει 449$, ενώ το νέο Mini SE κοστίζει μόνο 299$. Ναι, σωστά κατάλαβες, είναι καλύτερο από το αρχικό και κοστίζει λιγότερο.

Βέβαια, η διαφορά στην τιμή σημαίνει εκπτώσεις – πάντα – σε σύγκριση με το με το Mini 2. Για παράδειγμα λείπει το βελτιωμένο χειριστήριο, η εμβέλεια είναι μικρότερη, και απουσιάζει η εγγραφή 4K. Τουλάχιστον έχει USB type-C για τη φόρτιση, αντί για micro USB που έχει το πρωτότυπο.

Οι κάτοχοι του πρωτοτύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μπαταρίες του στο νέο DJI Mini SE. Ωστόσο, ίσως θελήσουν να το σκεφτούν λίγο γιατί το νέο μικρό ζυγίζει μόνο 249 γραμμάρια με την τυπική μπαταρία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δηλωθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Δεν ξέρουμε το πότε, ούτε την τιμή που θα έχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.