Η Samsung δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τα Galaxy S22, αλλά σχεδόν τα πάντα σχετικά με τα επερχόμενα smartphones έχουν διαρρεύσει. Το design, τα χρώματα, οι προδιαγραφές, και οι τιμές των εκδόσεων, αποκαλύφθηκαν όλα τις τελευταίες εβδομάδες.

Τώρα, διέρρευσαν ακόμα και τα wallpapers των Galaxy S22. Το XDA Developers δημοσίευσε τα στατικά, τα live, και DeX wallpapers των Galaxy S22. Υπάρχουν 12 στατικά (2.340 x 2.340 pixel), τέσσερα DeX (1.920 x 1.920 pixel), και έξι live wallpapers (3.088 x 1.440 pixel) για να διαλέξετε.

Φαίνεται ότι η Samsung έχει σχεδιάσει μία συλλογή σκούρων και ανοιχτόχρωμων wallpapers, που περιέχει ένα φόντο για κάθε χρήστη. Ωστόσο, όλα τα DeX wallpapers είναι σκούρα. Όλα τα wallpapers των Samsung Galaxy S22 είναι διαθέσιμα στην πηγή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.