Περίπου πριν από ένα χρόνο, η Microsoft είχε διαθέσει την πρώτη preview έκδοση του ολοκαίνουργιου Media Player για τους χρήστες των Windows 11 στο Dev Channel πριν κυκλοφορήσει σαν stable έκδοση. Πλέον, η εταιρεία φέρνει τη νέα εφαρμογή και στους χρήστες των Windows 10.

media player

Αυτή τη στιγμή, το νέο Media Player app είναι διαθέσιμο στους χρήστες που βρίσκονται στο Windows 10 Release Preview Channel του προγράμματος Insider. Το Deskmodder.de ανακάλυψε ότι η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά στο stable channel του συστήματος, επομένως παρακάτω θα σου δείξουμε πως μπορείς να το κατεβάσεις χωρίς να μπλέξεις με Insider προγράμματα.

Πριν το κατεβάσεις, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η νέα Media Player εφαρμογή αντικαθιστά το Groove Music. Μάλιστα, η νέα εφαρμογή παρουσιάζεται στην αναζήτηση των Windows 10 ως Media Player, τουλάχιστον σε εμάς.

Πως να εγκαταστήσεις το νέο Media Player app στα Windows 10

  • Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στο store.rg-adguard.net
  • Πίεσε το πρώτο drop down menu και ρύθμισέ το σε Product ID.
  • Αντέγραψε και επικόλλησε τον κωδικό στο πεδίο: 9WZDNCRFJ3PT
  • Το τρίτο μενού στα δεξιά θα λέει η RP (Release Preview)
  • Πίεσε στο v και περίμενε μέχρι η εφαρμογή να βρει τα links από τους servers της Microsoft.
  • Στη λίστα που θα επιστρέψει, βρες το αρχείο Microsoft.ZuneMusic 11.2209.30.0 neutral_ _8wekyb3d8bbwe.msixbundle.
  • Κατέβασέ το και τρέξε τον installer για να έχεις το νέο Windows Media Player στα Windows 10.

Να σημειώσουμε ότι είναι συμβατός με τα περισσότερα audio και video formats, αν και θα χρειαστείς το HEVC Video Extension Pack που κοστίζει 1 ευρώ για την αναπαραγωγή ταινιών που έχουν γίνει encoded σε h.265 ή x265. Αν βρούμε ξανά έναν τρόπο να κατεβάσεις δωρεάν το Pack θα το αναφέρουμε, προς το παρόν αυτό που είχαμε γράψει δεν λειτουργεί πλέον.

Πάντως μπορείς πάντα να κατεβάσεις τον VLC Media Player ή το K-Lite Codec Pack.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.