Το Samsung Galaxy S24 θα κυκλοφορήσει στην αγορά τις επόμενες εβδομάδες, καθώς η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 17 Ιανουαρίου, όμως ένα κατάστημα ήδη ανέβασε την συσκευή προς πώληση, αν και δηλώνει πως έχει περιορισμένο αριθμό συσκευών.

Την καταχώρηση στην σελίδα πρόσεξε ο γνωστός leakster Roland Quandt και το κατάστημα βρίσκεται στο Μεξικό. Το όνομα του καταστήματος είναι Doto και πρόκειται για το Galaxy S4 στην έκδοση με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η τιμή του είναι στα 17.999 πέσος, που είναι ίδια με την τιμή που κυκλοφόρησαν τα Galaxy S23 στην χώρα.

Βέβαια η καταχώρηση μπορεί να είναι απλά για να κρατήσει τον χώρο για την έναρξη των κανονικών πωλήσεων, όμως οι πιθανότητες τείνουν προς την λανθασμένη ανάρτηση της σελίδας, νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία. Μάλιστα προειδοποιεί πως έχει μόνο 10 συσκευές Galaxy S24 128GB και μόνο 4 συσκευές στην έκδοση με τα 256GB. Αυτό από μόνο του ενισχύει την άποψη πως μάλλον τα έβγαλε στην αγορά νωρίτερα και ας κινδυνεύει να θέσει τις σχέσεις με την Samsung σε ρίσκο.

Η Samsung σφίγγει τα λουριά για να αποφύγει τις συνεχόμενες διαρροές των συσκευών της, όμως 2 μέρες πριν την ανακοίνωση των συσκευών, είναι πρακτικά αδύνατο να αποφύγει τις διαρροές πληροφοριών.

Αυτό είναι το Samsung Galaxy S24 Ultra: Δείτε πραγματικές φωτογραφίες

Το Galaxy S24 και το S24+ θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη με τον Exynos 2400. Θα έχουν επίπεδη οθόνη και βελτιωμένες κάμερες, με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Όλη η σειρά θα έρθει με επίπεδες οθόνες, ενώ η εταιρία υπόσχεται 7 χρόνια αναβαθμίσεων λογισμικού. Αύξηση θα δούμε και στις μπαταρίες, όπως και στο μέγεθος των οθονών.

Εμείς σας έχουμε δώσει τις τιμές που θα έρθουν οι συσκευές στην χώρα μας μέρες πριν και μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.

Τα χαρακτηριστικά όπως είναι στην καταχώρηση του Doto, μέσω Google Translate είναι στην φωτογραφία παρακάτω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.