Τα Samsung Galaxy S24 series θα ανακοινωθούν στις 17 Ιανουαρίου, όμως στο Techmaniacs έχουμε ήδη τις τιμές των συσκευών, μέσα από αποκλειστικές πληροφορίες. Πάμε να της δούμε!

Το Samsung Galaxy S24 θα έρθει στην χώρα μας με τον Exynos 2400. Θα έχει 8GB  RΑΜ και οθόνη 6.2 ιντσών, ανάλυσης Dynamic AMOLED 2X και ανάλυσης FHD+. Η τιμή του θα ξεκινάει από τα €949 ευρώ!

Το Samsung Galaxy S24+ θα έρθει με 6.7 ίντσες οθόνη, ανάλυσης QHD+ και τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X. Θα έχει τον Exynos 2400 για επεξεργαστή και από μνήμη θα το δούμε με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η τιμή του θα ξεκινάει από τα €1199 για την έκδοση με 256GB αποθηκευτικού χώρου.

[Αποκλειστικό] Αυτό είναι το Samsung Galaxy S24 Ultra και τα χαρακτηριστικά του

Το Samsung Galaxy S24 Ultra, που είναι και το υπερόπλο της Samsung, θα έρθει με οθόνη 6.8 ιντσών, τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X, με ανάλυση QHD+. Στο εσωτερικό του θα βρούμε τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, που είναι ελαφρώς υπερχρονισμένος σε σχέση με τον απλό Snapdragon 8 Gen 3.

Προηγούμενες πληροφορίες μας, ανέφεραν πως θα έρθει με κάμερα 200MP για βασική, με φακός διαφράγματος f/1.7. Δίπλα του θα έχουμε μια κάμερα 5Χ telephoto κάμερα και μία 10Χ περισκοπική κάμερα.

Τιμολογιακά το Galaxy S24 Ultra θα έρθει με τιμή από €1499 για την βασική του έκδοση, ενώ η έκδοση με 1TB αποθηκευτικό χώρο θα έρθει στα €1859.

Οι τιμές φαίνεται πως είναι κατά 50 ευρώ ακριβότερα από άλλες χώρες, αλλά αυτό οφείλεται πιθανότατα στην διαφορά που έχουμε στον ΦΠΑ.

Είμαστε μια ανάσα από την ανακοίνωση των συσκευών, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για όλα τα νέα τεχνολογίας!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.