Σύμφωνα με την ιστοσελίδα typologies.gr στα μέτρα καταπολέμησης της ακρίβειας είναι και η σκέψη για κατάργηση των πολύμηνων συμβολαίων σε internet και συνδρομητική τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή τα συμβόλαια που υπογράφει κάποιος είναι 24μηνα και στη κινητή αλλά και στη σταθερή, με το χρήστη να μην μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή σε κατώτερο πάγιο.

Στη περίπτωση αυτή πληρώνει τέλος αποδέσμευσης, ενώ του επιτρέπεται μόνο η αναβάθμιση σε κάποιο μεγαλύτερο πάγιο, με παράλληλη ανανέωση του συμβολαίου. Σε κάθε περίπτωση, ίσως αυτή η κατάργηση οδηγήσει και σε ακριβότερα πακέτα. Πάντως αποτελεί απλά μια σκέψη αυτή τη στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση, στη συνδρομητική τηλεόραση ιδιαίτερα, έχουμε την περίπτωση της Cosmote TV με τα μηνιαία πακέτα που δεν έχουν συμβόλαιο, αν και είναι πιο ακριβά σε σχέση με τα πακέτα συμβολαίου. Η Nova με την EON TV δεν έχουν κάποιο μηνιαίο πακέτο και είναι αναγκαία η δέσμευση με συμβόλαιο.

Λειτουργία που σώζει ζωές προσθέτει στα Galaxy smartphones η Samsung

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.