Τρόποι ανανέωσης

Με κάρτες ανανέωσης υπολοίπου που θα βρεις στο δίκτυο συνεργατών, σε περίπτερα και μικρά σημεία πώλησης με αξία 8€, 12€, 15€, 20€ και 30€. Αφού προμηθευτείς μία κάρτα ανανέωσης, κάλεσε δωρεάν στο 1265 και ακολούθησε τις ηχογραφημένες πληροφορίες ή στείλε με ένα γραπτό μήνυμα τον 16ψήφιο μυστικό αριθμό της κάρτας ανανέωσης (χωρίς ενδιάμεσα κενά) στο 1265.

Εναλλακτικά, και εφόσον είσαι εγγεγραμμένος στο FREE2GO μπορείς να ανανεώσεις το υπόλοιπό σου (μέσα από την σχετική ενότητα), εισάγοντας τον 16ψήφιο κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο

• Μέσω των καταστημάτων Nova, με οποιαδήποτε ακέραια αξία χρόνου από 8€ έως 50€, χωρίς κωδικούς και κάρτες.
• Με online πληρωμή μέσω κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) οποιασδήποτε ακέραιας αξίας από 1€ έως 15€, κατεβάζοντας το FREE2GO App ή στο f2g.gr.

Ελληνική τηλεόραση με VLC πανεύκολα στο κινητό ή στο PC με αυτό το αρχείο

Όροι ανανέωσης

Η αξία € υπολοίπου, έχει διάρκεια ισχύος 60 ημέρες και οι συνδρομητές μπορούν να ενημερώνονται όποτε το επιθυμούν, είτε καλώντας δωρεάν στο 1265, είτε μέσω του FREE2GO App.
• Ανανέωση υπολοίπου μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και αν δεν έχει καταναλωθεί το υπόλοιπο της προηγούμενης ανανέωσης ή εάν υπάρχει αρνητικό € υπόλοιπο στο λογαριασμό του συνδρομητή. Σε αυτή την περίπτωση το € υπόλοιπο της προηγούμενης ανανέωσης, θετικό ή αρνητικό προστίθεται στην αξία της νέας.
• Στις κάρτες ανανέωσης υπολοίπου συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%. Το παραπάνω τέλος κινητής τηλεφωνίας δεν εφαρμόζεται στους δικαιούχους απαλλαγής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δηλαδη μπορω να κανω ανανεωση καθε 2 μηνες ?Αν ναι τοτε το roll over ισχυει στην περιπτωση αυτη ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.