Αν θέλεις να έχεις την ελληνική τηλεόραση στο κινητό ή στο PC σου τότε εκτός από εφαρμογές που υπάρχουν στο Google Play Store μπορείς να παίξεις μπάλα και με τον VLC. Συγκεκριμένα, το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να κατεβάσει την playlist από το github, και στη συνέχεια να ανοίξει το αρχείο με τον VLC player ή με οποιαδήποτε άλλο συμβατό player που χρησιμοποιεί.

Πηγαίνουμε αρχικά εδώ: https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/Greekstreamtv.m3u

Κάνουμε δεξί κλικ στη σελίδα Αποθήκευση ως ή Save as και αποθηκεύουμε το αρχείο Greekstreamtv.m3u.

Στη συνέχεια το ανοίγουμε με τον VLC player στο Android κινητό μας ή στον υπολογιστή μας και έχουμε πρόσβαση σε όλη την Ελληνική τηλεόραση.

Βρείτε τη σελίδα του project στο github εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργο κάνε αντιγραφή όλο το περιεχόμενο του συνδέσμου https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/Greekstreamtv.m3u
    και άνοιξε 1 αρχείο κειμένου, επικόλληση και αποθήκευση ως Greekstreamtv.m3u(χωρίς να υπάρχει η κατάληξη του αρχείου .txt).
    Κατέβασε το VLC στο PC σου ή στο κινητό αντίστοιχα και εγκατέστησε το και άνοιξε το αρχείο με το VLC που δημιούργησες πριν.
    Σε μενα παίζει κανονικά και στο PC και στο κινητό!

  2. Για PC είναι οκ. Για κινητό οι οδηγίες δεν έχουν αξία γιατί δεν έχει ούτε save as ούτε δεξί κλικ ούτε notepad για να σώσει κάνεις έστω το κείμενο σαν txt. Χρειάζεται διόρθωση το άρθρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.