Η αλήθεια είναι πως τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης πλησιάζουν προς την εξαφάνισή τους, με την ηλεκτροκίνηση κυριολεκτικά να προωθείται με κάθε δυνατή ευκαιρία. Ωστόσο μια επαναστατική εφεύρεση αναμένεται να δώσει νέα ζωή στους εν λόγω κινητήρας.

10 ευρώ μετρητά σε όλα τα Cosmote What’s UP φοιτητικά εντελώς δωρεάν για όλους

Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος Green Corp GCK, ανέπτυξε ένα kit που μετατρέπει έναν απλό θερμικό κινητήρα σε plug-in υβριδικό, ενισχύοντας τον με ηλεκτρική αυτονομία που αγγίζει τα 70 χιλιόμετρα την ώρα. Δεν είναι φθηνό αλλά ούτε και πάρα πολύ ακριβό, αν και μένει να φανεί η αποτελεσματικότητά του και τυχόν άλλα έξοδα που θα εμφανίσει αργότερα. Πιο συγκεκριμένα η εκτιμώμενη τιμή του είναι τα 7.000 ευρώ.

Η Samsung στη μεγαλύτερη και πιο σκληρή κίνηση για τα Galaxy smartphone

Περιλαμβάνει μια μπαταρία που μπαίνει στο πορτπαγκάζ και έναν ηλεκτροκινητήρα που συνδέεται με ένα νέο σύστημα μετάδοσης. Κάτι τέτοιο θα δώσει στα οχήματα με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου τη δυνατότητα να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και γιατί όχι να εξασφαλίσουν ελεύθερη μετακίνηση σε περιοχές με κυκλοφοριακούς περιορισμούς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗcarandmotor.gr
Προηγούμενο άρθρο10 ευρώ μετρητά σε όλα τα Cosmote What’s UP φοιτητικά εντελώς δωρεάν για όλους
Επόμενο άρθροΑυτό είναι το αντίπαλο δέος του Starlink στην Ευρώπη
Baladis Georgios K
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τί αρλουμπες γράφετε. Ο θερμικός κινητήρας ζεί και βασιλεύει. Αν δεν σοβαρευτεί η βιομηχανία EV δεν υπάρχουν περιθώρια να πάρει τα πάνω. Αποδειξει η κάθετη πτώση πωλήσεων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.