Η Meta θα αρχίσει να να εκπαιδεύει τα AI μοντέλα της με τη χρήση των social media posts, αν και στους Ευρωπαίοι χρήστες θα τους δίνεται η δυνατότητα να απενεργοποιήσουν το εν λόγω χαρακτηριστικό. Η κίνηση, η οποία ανακοινώθηκε μόλις σήμερα εδώ, είναι για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει και τα δεδομένα των Ευρωπαίων χρηστών.

Τράπεζα Πειραιώς – Αλλαγές σε καταστήματα, ταμεία, διπλή αλλαγή στις κάρτες!

Η Meta μέχρι σήμερα δεν έχει χρησιμοποιήσει τους Ευρωπαίους χρήστες στην εκπαίδευση των AI μοντέλων, προκειμένου να αποφύγει την νομικές συνέπειες λόγω της αυστηρής νομοθεσίας. Πλέον όμως προχωρά στην εφαρμογή του σχεδίου της.

Σε κάθε περίπτωση, όταν ξεκινήσει η εφαρμογή του μέτρου, ο χρήστης θα μπορεί να το απενεργοποιήσει μέσω του προφίλ του. Για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους χρήστες στην Ευρώπη, τα μοντέλα τα οποία χρησιμοποιούνται από την AI της Meta θα πρέπει να εκπαιδευτούν σε συναφείς πληροφορίες προκειμένου να είναι αποτελεσματικά.  Για να το κάνουμε αυτό, θέλουμε να εκπαιδεύσουμε τα μοντέλα με δεδομένα χρηστών που οι ίδιοι έχουν μοιράσει δημοσίως οικειοθελώς αναφέρει η Meta.

Cosmote What’s Up: 30GB και 2.100 λεπτά δωρεάν για όλους/ μήνα από 17 ετών ως τη λήξη του πάσου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΡΕ ΛΑΜΩΓΙΟ, ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΥ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΓΑ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ. 10/10 ΕΙΝΑΙ CLICKBAIT ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ TECHMANIACS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ. ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΡΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.