Σαρωτικές αλλαγές στη Τράπεζα Πειραιώς σε ότι αφορά τις σχέσεις της με τους πελάτες. Έτσι, μετά την αλλαγή της εταιρικής εικόνας της τράπεζας, έρχεται και διάφορες αλλαγές στα καταστήματα και στις αίθουσες συσκέψεων.

Cosmote What’s Up: 30GB και 2.100 λεπτά δωρεάν για όλους/ μήνα από 17 ετών ως τη λήξη του πάσου

Όπως ανέφεραν σε event ενημέρωσης δημοσιογράφων με αφορμή την παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας, οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην τράπεζα σε ψηφιακή μορφή ξεπερνούν πλέον το 98%. Ως εκ τούτου στο εσωτερικό των καταστημάτων η αλλαγή είναι ότι θα υπάρχει μόνο ένα ταμείο και ένας ταμίας. Σε ορισμένα καταστήματα θα αυξηθούν τα ΑΤΜ και τα μηχανήματα για την εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ θα υπάρχει και βοηθός εξοικείωσης σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Παράλληλα εντός των καταστημάτων θα δημιουργηθούν χώροι συσκέψεων όπου οι πελάτες της τράπεζας θα επεξεργάζονται μαζί με τους συμβούλους της θέματα που τους αφορούν όπως για παράδειγμα χρηματοδοτικά εργαλεία, αξιοποίηση κεφαλαίων σε εναλλακτικές λύσεις κ.α.

Αλλαγές υπάρχουν και στις κάρτες, τόσο τις πιστωτικές όσο και στις χρεωστικές. Η πρώτη έχει ξεκινήσει εδώ και 6 μήνες και αφορά την αντικατάσταση των καρτών με κάρτες Visa, ενώ το δεύτερο είναι το rebranding των καρτών με το νέο λογότυπο, μια διαδικασία που απαιτεί την αποστολή πάνω από 10.000.000 νέες κάρτες. Αλλαγές θα υπάρξουν και στην ηλεκτρονική μορφή των καρτών στα wallet των smartphones συσκευών.

Η μεγαλύτερη ανατροπή στον Άρη: Είναι νερό αυτό που βλέπουμε;

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχουνε μαζέψει τόσο χρήμα με τις «καρτούλες» που δεν ξέρουν τι να το κάνουν !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.