Οι χρήστες των Windows θα πρέπει να κάνουν άμεσα αναβάθμιση στη τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes αν το έχουν εγκατεστημένο στο PC τους, μεταβαίνοντας στο iTunes 12.12.9 για να προστατευθούν από μια ιδιαίτερα σημαντική ευπάθεια.

Tiny10 x64 23H1: Η πιο light έκδοση των Windows 10 μόλις κυκλοφόρησε για όλους

Η Apple είχε διαθέσει το iTubes 12.12.9 στις 23 Μάϊου, που διορθώνει μια σημαντική ευπάθεια που επιτρέπει στους διαδικτυακούς εγκληματίες να αποκτήσουν δικαιώματα για την εγκατάσταση malware σε ένα Windows PC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εκδόσεις του iTunes πριν την 12.12.9 επηρεάζονται άμεσα από αυτή και θα πρέπει να πραγματοποιήσουν άμεσα την αναβάθμιση. Η Synopsys, η εταιρεία ασφαλείας που ανακάλυψε το πρόβλημα τον Σεπτέμβριο του 2022, το ανέφερε στην Apple με την εταιρεία να το διορθώνει τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.