Νωρίτερα φέτος, ο NTDEV είχε διαθέσει την tiny10 2303 για όσους ήθελαν μια light έκδοση των Windows 10 η οποία να καταλαμβάνει λίγο χώρο στο δίσκο, την ίδια στιγμή όμως που θα έχει τις τελευταίες και πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Εκείνη η έκδοση ήταν διαθέσιμη μόνο σε x86/32 bit PC στοχεύοντας χρήστες δηλαδή που είχαν low-en hardware μη ικανό να τρέξει την stock έκδοση των Windows 10 ή Windows 11.  Fast forward μερικούς μήνες και πλέον η tiny10 23H1 είναι διαθέσιμη σε x64 format με όλα τα πλεονεκτήματα του μικρότερου αδερφού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 23H1 είναι απλά μια ονομασία της έκδοσης που δείχνει διάθεση το πρώτο μισό του 2023. Η επίσημη έκδοση των Windows 10 της Microsoft είναι η 22H2 με την εταιρεία να έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νεότερη έκδοση ή νέα χαρακτηριστικά. Η επίσημη υποστήριξη εκ μέρους της Microsoft για την 22H2 λήγει τον Οκτώβριο του 2025.

Μπορείς να την βρεις στο Internet Archive.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.