Φήμες που κυκλοφορούν από τον Δεκέμβριο θέλουν το iPhone 16 να έχει ανανεωμένο σχεδιασμό και εικόνες που δημοσιεύτηκαν μας δίνουν μια γεύση για το πώς μπορεί να μοιάζει. Αν και δεν θα λέγαμε ότι αυτός ο σχεδιασμός είναι ανανεωμένος, αλλά μάλλον ένα σχέδιο που τράβηξαν από το χρονοντούλαπο της Apple.

Η εικόνα ενός καλουπιού iPhone 16, καθώς και θήκες που προορίζονται για το ακυκλοφόρητο τηλέφωνο, θυμίζουν μία άλλη εποχή. Απέχουμε ακόμη τουλάχιστον εννέα μήνες από το ντεμπούτο των επόμενων Apple smartphone, οπότε είναι λίγο νωρίς για τους κατασκευαστές αξεσουάρ να κατασκευάσουν θήκες για οποιοδήποτε μοντέλο.

Ωστόσο, τίποτα δεν τους σταμάτησε από το να το πράξουν, ενώ η πηγή των εικόνων είναι βέβαιη για την αυθεντικότητα τόσο του καλουπιού, όσο και των θηκών, καθώς θεωρεί δεδομένο ότι βασίζονται σε επίσημα σχέδια, έστω και αν δεν είναι τα τελικά

iPhone 16 Module Cases

Η εικόνα του καλουπιού παρουσιάζει μια κάθετη διάταξη κάμερας σε pill-shaped module. Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Apple αποφάσισε να εγκαταλείψει τη διαγώνια ρύθμιση της κάμερας των iPhone 15 είναι επειδή θέλει να μεταφέρει την εγγραφή Spatial Video του iPhone 15 Pro στα μοντέλα iPhone 16 και 16 Plus.

Το module της κάμερας θυμίζει το iPhone X, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017. Επίσης, το iPhone 12 είχε κάθετη διάταξη κάμερας, αλλά διέθετε ένα ευρύτερο εξόγκωμα κάμερας που φιλοξενούσε το μικρόφωνο και το φλας. Μία βασική διαφορά που εντοπίζουμε είναι ότι οι κάμερες είναι τοποθετημένες σε χωριστούς δακτύλιους μέσα στο pill-shaped module.

iPhone 16 Module Cases

Εκτός από το νέο module, τα πρόσφατα πρωτότυπα του iPhone 16 διαθέτουν επίσης ένα μικρότερο Action Button και ένα ευαίσθητο στην πίεση Capture Button. Η Apple πειραματίζεται με διαφορετικά σχέδια και παρόλο που η πηγή έχει μικτό ιστορικό, οι εικόνες που μοιράστηκε πρόσφατα συμφωνούν με τις πληροφορίες που προσφέρουν άτομα σχετικά με την αλυσίδα εφοδιασμού.

Ο μπροστινός σχεδιασμός είναι ίδιος με το περσινό iPhone 15 και το τηλέφωνο θα συνεχίσει να διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα τροφοδοτείται από ένα chip που βασίζεται στη διαδικασία N3E. Το iPhone 16 φημολογείται επίσης ότι θα περιλαμβάνει ένα νέο θερμικό σύστημα γραφενίου για αποφυγή της υπερθέρμανσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.