Το iPhone 16 θα έχει νέο σχεδιασμό στις πίσω κάμερες, με δύο αισθητήρες σε κάθετη διάταξη, όπως είχαμε δει και σε προηγούμενες διαρροές. Τώρα έρχεται μια νέα διαρροή από φωτογραφία του πίσω module, που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της νέα διάταξης.

Αυτή η πληροφορία είχε διαρρεύσει αρκετές φορές μέχρι τώρα, όμως σήμερα έχουμε την πρώτη φωτογραφία του module της κάμερας του iPhone 16. Έτσι οι κάμερες θα είναι σε κάθετη διάταξη, όπως κάνει η Samsung όλα αυτά τα χρόνια, και όχι διαγώνια όπως είχαμε στο iPhone 15.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον leakster Majin Bu, ενώ επιβεβαιώθηκαν και από πληροφορίες του MacRumors. Αυτό είναι λοιπόν το πλαίσιο των καμερών για το I-35 project, που θα έχει το iPhone 16. Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2024, την παραδοσιακή περίοδο ανακοινώσεων των iPhones.

Με αυτή την διάταξη η Apple θα μπορέσει να φέρει την δυνατότητα χωρικού βίντεο (Spatial Video) στα νέα μοντέλα της και αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος της αλλαγής στην σχεδιασμό. Δεν είναι πως η Apple ξαφνικά θέλησε να ακολουθήσει την υπόλοιπη αγορά με αυτόν τον σχεδιασμό.

Δωρεάν paid apps και games για Android και iOS, μόνο για λίγο (17/2/2024)

Το iPhone 16 αναμένεται να φέρει και το νέο Action Button, που είδαμε στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, ενώ θα έχει και το Capture Button για λειτουργίες στην κάμερα. Η αλήθεια είναι πως ο νέος σχεδιασμός μας θυμίζει πάρα πολύ το iPhone X. Εσείς τι λέτε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.