Το Skroutz έχει λανσάρει τους τελευταίους μήνες πολλές υπηρεσίες και νέα χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του. Μία από τις τελευταίες προσθήκες είναι η Express παράδοση, που λίγο πολύ σημαίνει αυτό που φαντάζεσαι. Αν θες να δεις αναλυτικά τι παίζει, διάβασε αυτό το άρθρο. Πάμε στο θέμα μας.

Πρώτη παραγγελία με τη γρήγορη παράδοση. Τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Η παραγγελία έγινε Δευτέρα αργά το βράδυ – αφορούσε ειδική τροφή που σύστησε κτηνίατρος και μπορούσαμε να βρούμε μόνο σε συγκεκριμένο κατάστημα ώστε να την έχουμε σύντομα στα χέρια μας – και η εταιρεία καταχωρεί ότι παρέλαβε το προϊόν από το κατάστημα – το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στις 11 το βράδυ της Τρίτης. Είχε δεσμευτεί ότι θα παραλάβουμε νωρίς την Τετάρτη στον Πειραιά.

Επικοινωνούμε τηλεφωνικά, διότι είχε πάει 1 το μεσημέρι και δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Επί 2 ώρες προσπαθούμε να βρούμε άκρη και ο υπάλληλος στην εξυπηρέτηση φτάνει στο σημείο να πει ότι κάτι έχει γίνει, πώς άργησε η παραλαβή από το κατάστημα και ότι προφανώς δεν θα μπορέσουν να παραδώσουν στα πλαίσια του Skroutz Express. Καταλήγει να πει ότι μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία, να σας επιστρέψουμε τα λεφτά, και να σας δώσουμε ένα κουπόνι για την ταλαιπωρία.

Μπαίνουμε σε έναν αγώνα δρόμου να βρούμε τροφή για άρρωστο κατοικίδιο, γιατί ερχόταν ΣΚ και μόλις είχαμε επιστρέψει από τον κτηνίατρο. Ενώ επικρατεί ένα χάος. Το tracking number δεν επιστρέψει κανένα νέο αποτέλεσμα, εκτός από τη μοναδική καταχώρηση ότι παρέλαβαν το προϊόν, και η εταιρεία δεν έχει επικοινωνήσει για νεότερα. Τελικά, γύρω στις 5 χτυπάει το κουδούνι και με μεγάλη απορεία ανοίγουμε για να διαπιστώσουμε ότι ήρθε το προϊόν που παραγγείλαμε.

Δεύτερη παραγγελία με το Skroutz Express. Ίδιο κατάστημα, διαφορετικό προϊόν, παραγγελία 5 ημέρες πριν από τη στιγμή που θα το χρειαζόμασταν – για ασφάλεια και σιγουριά. Δυστυχώς, αν και τα πράγματα πήγαν λίγο καλύτερα, δεν λειτούργησε και πάλι το σύστημα παρακολούθησης. Μπήκες καταχώρηση ότι παρέλαβαν την ίδια ημέρα που έγινε η παραγγελία, ότι έγινε δρομολόγηση αποστολής / παράδοσης, και τίποτα άλλο. Κάποια στιγμή, ο διανομέας χτυπάει το κουδούνι για να παραδώσει. Αν δεν ήμασταν σπίτι δεν θα παραλαμβάναμε, διότι απλά δεν λάβαμε καμία ενημέρωση.

Τρίτη παραγγελία με τη γρήγορη παράδοση. Ίδιο προϊόν δεν τη δεύτερη, διαφορετική ποσότητα. Το σύστημα παρακολούθησης δείχνει να λειτουργεί σωστά αυτή τη φορά, μέχρι που ενημέρωση σταματάει στο ότι προγραμμάτισαν την παράδοση. Τελικά, την επόμενη ημέρα, μέσα σε διάστημα δύο ωρών, έβαλαν το προϊόν σε δρομολόγιο και το παρέδωσαν με καθυστέρηση σχεδόν δύο ωρών.

Τέταρτη παραγγελία με το Skroutz Express. Η παραγγελία έγινε 10 το πρωί από διαφορετικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, για εντελώς διαφορετικό προϊόν. Η εταιρεία υπόσχεται παράδοση την επόμενη ημέρα μέχρι τις 12 το μεσημέρι – δύο ώρες καθυστέρηση από τη δέσμευση των 24 ωρών. Παρέλαβε το προϊόν στις 3 και 10 το μεσημέρι, την ημέρα της παραγγελίας, κατάφερε να προγραμματίσει την παράδοση τις 12 τα μεσάνυχτα, και να τη βάλει σε δρομολόγιο στις 11 και 20 την επόμενη ημέρα – πέρασε ήδη κατά 1 ώρα και 20 λεπτά τη δέσμευση του 24ώρου. Θα έλεγε κανείς ότι πρόλαβε να παραδώσει έστω μέχρι της 12, αλλά όχι… Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στις 4 το μεσημέρι, με καθυστέρηση 6 ωρών από την 24ωρη δέσμευση, την οποία αναφέρουν οι άνθρωποι της εταιρείας στο σύστημα υποστήριξης και πουθενά η ίδια στην ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως είναι γενικό πρόβλημα της υπηρεσίας στην Θεσσαλονίκη?! Εγώ που μένω σε προάστιο της Αθήνας σχετικά μακριά έρχονται όλα μέσα σε 2 μέρες είτε express είτε όχι. Ίσως έχω σταθεί τυχερός ‍♂️

  2. Ειναι θεμα της θεσσαλονικης. Αθηνα ολα ερχονται αψογα. Express αμα παρεις πριν τη 1 το μεσημερι ερχεται την επομενη μερα και με το κανονικο δεν μου εχει τυχει παραπανω απο 3 μερες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.