Το Skroutz έχει λανσάρει τους τελευταίους μήνες πολλές υπηρεσίες και νέα χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του. Μία από τις τελευαίες προσθήκες είναι η Express παράδοση, που λίγο πολύ σημαίνει αυτό που φαντάζεσαι.

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα προϊόντα ή καταστήματα. Πρώτον, θα πρέπει το προϊόν να είναι άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή. Έπειτα, θα πρέπει το κατάστημα να έχει τη δυνατότητα να το παραδόση άμεσα στην Skroutz Last Mile.

Από εκεί και πέρα, ο χρόνο για να εκτελέσει την Express παράδοση το Skroutz εξαρτάται από την ώρα που θα παραγγείλεις. Ο βασικός κανόνας είναι ότι αν παραγγείλεις μέχρι τις 2μμ θα παραλάβεις την επόμενη εργάσιμη.

Τώρα, αν δεν προλάβεις και είναι μετά τις 2μμ, τότε θα παραλάβεις την μεθεπόμενη εργάσιμη. Όσοι επιλέγουν να κάνουν παραγγελίες το ΣΚ, τότε θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Τρίτη.

Εντάξει, η Express παράδοση του Skroutz δεν είναι ακριβώς express, ούτε συγκρίνεται με την παράδοση εντός της ημέρας του Amazon ή διάφορων ελληνικών καταστημάτων.

Όμως, να τονίσουμε ότι το Skroutz Last Mile πρέπει να παραλάβει από ένα άσχετο κατάστημα και να σου το φέρει στο σπίτι. Βέβαια, έχει τύχει να παραγγείλουμε προϊόν χωρίς την express παράδοση και να έρθει την επόμενη ημέρα. Άρα, τα πάντα είναι σχετικά.

Σημείωση! Η υπηρεσία αφορά τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς έκανα και εγώ αγορά μέσα από αυτό το κατάστημα και δυστυχώς έκανα τραπεζική κατάθεση

  2. Οι υπηρεσίες που λέει είναι πλαστές. Δίνουν τα προϊόντα για μεταφορά σε διάφορους που δεν είναι επαγγελματίες courier. Τα προϊόντα άλλοτε φτάνουν και άλλοτε όχι. Στην τελευταία περίπτωση κάνεις δεν αναλαμβάνει την ευθύνη και κανείς δεν προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα αλλά το ένα τμήμα του σκρούτζ σε παραπέμπει στο άλλο. Στο τέλος ίσως να σου επιστρέψουν ένα μέρος του ποσού που έχεις προπληρώσει για τα προϊόντα. Οπότε προσοχή σε αυτή την κοροϊδία του Σκρουτζ.

  3. Για αυτο πρέπει να μαθετε να πληρώνετε μετρητοίς!
    Καλά να πάθετε!
    Ερχεται το προιον, πληρωνεις τοτε μονο και μόνο με μετρητα!

  4. Μακριά από το skroutz. Άθλια εξυπηρέτηση και δεν βρίσκεις άκρη για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Ψάξτε λίγο περισσότερο στο internet και θα βρείτε τα προϊόντα που χρειάζεστε, πολλές φορές και σε χαμηλότερες τιμές από αυτές που δίνει το skroutz. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και τύπους που το παίζουν έξυπνοι από το site του Σκρουτζ κερδίζουν σε βάρος μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.