Περιμένουμε η Samsung να λανσάρει τα Galaxy S24 σε λίγες εβδομάδες. Όσο πλησιάζουμε στο λανσάρισμα θα γίνονται γνωστές μικρές λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε, ενώ θα επιβεβαιώνονται όσα έχουν ήδη διαρρεύσει.

Ένα στοιχείο που πάντα είναι δύσκολο να γνωστοποιηθεί είναι η τιμή των συσκευών οι οποίες γίνονται leak. Η απόδειξη είναι ότι μόλις τώρα κυκλοφόρησε το πρώτο leak για τις τιμές των επερχόμενων flagship smartphone της Samsung.

Σύμφωνα με την πηγή, τα Samsung Galaxy S24 θα διατηρήσουν την τιμολόγηση των προκατόχων τους. Ο στόχος της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας είναι να πουλήσει 33 εκατομμύρια συσκευές χάρη στο πάγωμα των τιμών, αυτό μεταφράζεται σε αύξηση των πωλήσεων κατά 10% σε σχέση με τα S23.

Η πηγή αναφέρει ότι η στρατηγική της προμήθειας επεξεργαστών από δύο πηγές θα τη βοηθήσει να διατηρήσει τις τιμές των Galaxy S24 στα ίδια επίπεδα με αυτά τον S23. Οπότε, για αυτό και αναμένεται όλο αυτό το παιχνίδι με τα διαφορετικά SoC.

Ανακεφαλαιώνοντας τις έως τώρα πληροφορίες και τα leaks, το Samsung Galaxy S24 Ultra θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως με Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, ενώ τα μικρότερα μοντέλα, το απλό και το plus, θα έχουν Snapdragon ή Exynos, ανάλογα την αγορά διάθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.