Οι φήμες για τα Samsung Galaxy S24 έχουν πληθύνει και κυκλοφορούν με τρελούς ρυθμούς, κάτι απόλυτα λογικό μιας που σε περίπου έναν μήνα τα flagship smartphones θα κάνουν ντεμπούτο. Στα νεότερα, έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις κάμερες του Samsung Galaxy S24 Ultra.

Σύμφωνα με tipster / leaker, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς θα έχει τετραπλό σύστημα καμερών. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το γνωρίζαμε ήδη, όπως επίσης γνωρίζαμε και για τη διαμόρφωση 200MP main + 12MP ultra wide + 50MP telephoto + 10MP telephoto. Επιπλέον, ούτε η 12MP selfie κάμερα είναι κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά ως φήμη για το S24 Ultra.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι οι δυνατότητες του συστήματος καμερών του Samsung Galaxy S24 Ultra. Όπως αναφέρει ο ίδιος, το S24 Ultra θα υποστηρίζει portrait zoom 5x και θα έχει βελτιωμένη οπτική σταθεροποίηση σε λήψεις ημέρας και νύχτας. Επιπλέον, θα έχει μηχανή εντοπισμού αντικειμένων με AI τόσο στο πίσω σύστημα καμερών, όσο και στη selfie. Τέλος, η Samsung θα τρελάνει κόσμο προσφέροντας 5x zoom σε 8K βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.