Διέρρευσε μία φωτογραφία που δείχνει δίπλα – δίπλα το Samsung Galaxy Z Fold 6 με το Galaxy Z Fold 5. Σε αντίθεση με το Z Flip 6, το οποίο δεν αναμένεται να έχει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά σε επίπεδο design, φαίνεται ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια έδειξε αρκετή αγάπη στο bookstyle foldable smartphone και προσφέρει στους καταναλωτές στοιχεία που ζητούν εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με leaks, το επερχόμενο αναδιπλούμενο της Samsung θα έχει μειωμένη τσάκιση χάρη, πιθανώς σε ένα παχύτερο UTG. Επίσης, θα διαθέτει βελτιωμένο μεντεσέ, ελαφρώς μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας, πιστοποίηση IPX8, 25W ταχύτητα φόρτισης, πλαίσιο από τιτάνιο, Gorilla Glass Armor, και τον Snapdragon 8 Gen 3.

Στα νεότερα, ο γνωστός και συνήθως έγκυρος leaker Ice Universe, ο οποίος δημοσιεύει εδώ και μέρες τμήματα του Samsung Galaxy Z Fold 6, αποφάσισε να κοινοποιήσει μία εικόνα που φαίνεται να παρουσιάζει το επερχόμενο foldable smartphone δίπλα στον προκάτοχο του.

Το πρώτο αξιοσημείωτο επίτευγμα είναι ότι η εταιρεία κατάφερε να κάνει τα bezels πολύ λεπτότερα και συμμετρικά. Πλέον, η συσκευή συνολικά έχει τη μορφή που πρέπει, δηλαδή, είναι ορθογώνια με ελαφρώς καμπύλες γωνίες και δεν έχει έντονες καμπύλες στις εξωτερικές γωνίες, δημιουργώντας πολύ περισσότερο χώρο για multitasking.

Επιπλέον, ο μεντεσές στο Samsung Galaxy Z Fold 6 έχει πολύ μικρότερο κάλυμμα που μπορεί να προκύπτει από τις βελτιώσεις που έχουν γίνει ώστε να πιάνει λιγότερο όγκο και χώρο εντός της συσκευής. Σύμφωνα με τον Ice Universe, ο ωφέλιμος χώρος στην εξωτερική οθόνη του Z Fold 6 είναι τόσο πλατύς όσο το πλάτος του χώρου στο Z Fold 5 μαζί με το δεξί bezel.

Τέλος, αντίστοιχες είναι και οι βελτιώσεις στην εσωτερική οθόνη, η οποία αναμένεται να έχει λεπτότερα περιμετρικά bezels και under-display selfie camera, στοιχεία που θα διευρύνουν έντονα τον ωφέλιμο χώρο για multitasking, και όχι μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.