Η εφαρμογή Samsung Health, που έκανε το ντεμπούτο της το 2012 ως S Health, έπαψε να υποστηρίζεται σε πολύ παλαιότερα τηλέφωνα της Samsung. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η έκδοση 6.27 της εφαρμογής δεν είναι πλέον διαθέσιμη για συσκευές με Android 9 ή παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, από την περασμένη Τετάρτη 24 Ιουνίου.

Η ομάδα του Android Authority και ο ειδικός στις εφαρμογές AssembleDebug ανακάλυψαν ένα μήνυμα που επιβεβαιώνει αυτή την αλλαγή. Αν και μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς την εφαρμογή Samsung Health χωρίς να αναβαθμίσεις το λειτουργικό σου σύστημα, θα έχεις περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες και υπηρεσίες, ενώ δεν θα υπάρξει περαιτέρω υποστήριξη.

Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις ένα παλαιότερο τηλέφωνο όπως το Galaxy S8 ή το Note 8, θα πρέπει είτε να μείνεις με την παλιά έκδοση της εφαρμογής, είτε να αποκτήσεις ένα νέο Android smartphone. Αυτή η κίνηση έρχεται μετά από την προηγούμενη διακοπή υποστήριξης για τις συσκευές με Android Marshmallow και Nougat, το 2021. Αναμένεται η εταιρεία να διακόψει την υποστήριξη ακόμη νεότερων συσκευών, αλλά από το επόμενο έτος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.