Η σελίδα του καιρού Google δεν είναι στη πραγματικότητα μια εφαρμογή. Αποτελεί μέρος του Google app. Αν και μπορείς να βάλεις συντόμευση στη home screen, θα διαπιστώσεις ότι έχει το εικονίδιο της Google. Στο άρθρο αυτό θα αναφέρουμε πως μπορείς να το κάνεις, αλλά αρχικά να τονίσουμε ότι με την έκδοση 12.25 του Google app η πρόγνωση των 10 ημερών αναφέρει πλέον και την ημερομηνία για κάθε μια από τις 10 ημέρες.

Αυτός είναι ο δωρεάν αντίπαλος του Netflix! Το κόλπο για να δουλέψει Ελλάδα

Τώρα πως μπορείς να την βάλεις στην αρχική οθόνη του smartphone. Απλά ανοίγεις το Google app, κάνεις αναζήτηση για weather και εκεί που την εμφανίζει θα έχει τρεις τελείες όπως φαίνεται στην εικόνα με μια επιλογή να προστεθεί στην αρχική οθόνη του smartphone. Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν λειτουργεί σε όλα τα τηλέφωνα.  Σε ένα TCL 10 που είχαμε το είχαμε κάνει και λειτούργησε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.