Η Google είχε εκπλήξεις του fans της με την ανακοίνωση του Google Pixel 7 κατά τη διάρκεια του Google I/O το 2022 πριν από μερικούς μήνες, επιβεβαιώνοντας έτσι με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το design της νέας οικογένειας. Λίγο, όμως μετά, κάποιος αγόρασε ένα Pixel 7 Pro στο Facebook. Και μάλιστα η συσκευή συνεχίζει να παραμένει online παρά το γεγονός ότι δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί.

H Google συνήθως λανσάρει νέα Pixels κάθε Οκτώβριο. Κάπου τότε ξεκινούν οι προπαραγγελίες και ακολουθεί το shipping των συσκευών. Ωστόσο, οι συσκευές της Google διαρρέουν συχνά online μήνες πριν και κάτι τέτοιο έγινε και με τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

Σήμερα, δημοσιεύονται ξανά φωτογραφίες από την αγορά που έκανε ένας χρήστης από το Facebook MarketPlace, αν και νόμιζε ότι αγόραζε ένα Pixel 6 Pro.  Μετά από δυο μήνες αναμονής έφθασε στη πόρτα του και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Ήταν ένα ολοκαίνουργιο Pixel 7 Pro.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι κάποιος έχει πρόσβαση σε prototypes και τα πουλά, ασχέτως αν και μπορεί η Google να τα απενεργοποιήσει εξ αποστάσεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.