Η Samsung κυκλοφορεί τα flagship smartphones της με διαφορετικούς επεξεργαστές ανά αγορά. Οι ΗΠΑ και η Κίνα παίρνουν συνήθως τον τελευταίο flagship επεξεργαστή της Qualcomm και οι υπόλοιπες αγορές λαμβάνουν εκδόσεις με τον νεότερο Exynos της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας.

Πέρυσι, οι αναφορές έδειχναν ότι τα Galaxy smartphones που έχουν Exynos είναι περίπου το 20% του συνόλου και η Samsung θέλει να αυξήσει αυτό το ποσοστό στο 60% – όμως υπάρχει το γνωστό πρόβλημα της έλλειψης και τα προβλήματα στην παραγωγή συνεχίζονται σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ημιαγωγών.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν αναφορές ότι παρά τα σχέδια της εταιρείας, το Galaxy S22 FE θα χρησιμοποιεί τον Dimensity 9000 και τα Galaxy S23 θα έχουν εκδόσεις με επεξεργαστές της MediaTek. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί, καθώς η νοτιοκορεάτικη εταιρεία χρησιμοποιεί ήδη SoC της MediaTek.

Πέρα από αυτές τις αναφορές όμως, κυκλοφορούν πληροφορίες από άτομα της βιομηχανίας τα οποία γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες που συνήθως είναι πιο ακριβείς. Τα άτομα αυτά διαψεύδουν τα leaks που θέλουν τη Samsung να χρησιμοποιεί MediaTek επεξεργαστές σε flagship premium smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.