Πριν λίγες μέρες σας γράψαμε για την πιθανότερη ονομασία του νέου 4 ιντσών iPhone που θα είναι iPhone 5se. Σήμερα σύμφωνα με κάποιες άλλες πηγές, το επερχόμενο iPhone 5se καθώς και το iPad Air 3 θα γίνουν και τα δύο διαθέσιμα από την Apple, στο διαδίκτυο αλλά και στα καταστήματα, στις 18 Μαρτίου.

iphone-5-se

Αν αυτό αληθεύει, σημαίνει ότι η ανακοίνωση των δύο μοντέλων από την Apple είναι πολύ κοντά  στη φημολογούμενη ημερομηνία ανακοίνωσης, δηλαδή στις 15 Μαρτίου. Συνεπώς αναμένεται ανακοίνωση και έναρξη των πωλήσεων να συμβούν κατά τη διάρκεια της ίδιας εβδομάδας. Η πληροφορία μπορεί να μην είναι 100% ακριβής και για αυτό σας μεταφέρουμε αυτή την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη. Ωστόσο η διαρροή αναφέρει ακόμα ότι δεν θα υπάρξει περίοδος προ-παραγγελίας για τις δύο νέες συσκευές, κάτι λογικό αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση ως την έναρξη των πωλήσεων των συσκευών.

Το iPhone 5se θα μοιάζει με το iPhone 5S στο μέγεθος και με το iPhone 6 στο σχεδιαστικό μοτίβο, αλλά θα έρθει με το Α9 chipset και θα έχει NFC για να λειτουργεί με το Apple Pay. Ακόμα το iPhone 5se θα έρθει με always-on λειτουργία για το Siri, καθώς και την κάμερα του iPhone 6. Το iPad Air 3 από την άλλη αναμένεται να δανειστεί πολλά χαρακτηριστικά από το μεγαλύτερο iPad Pro, όπως το Smart Connector, την υποστήριξη Apple Pencil και τέσσερα ηχεία, ενώ η κύρια κάμερα του μπορεί να περιλαμβάνει ένα LED φλας για πρώτη φορά σε ένα tablet της Apple.

Για ότι νεότερο σχετικά με το νέο μικρό της Apple αλλά και το νέο iPad Air θα σας κρατάμε ενήμερους Techmaniacs!!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.