Από τις τελευταίες διαρροές για τα νέα iPhone, περιμένουμε μια από τις επόμενες συσκευές της εταιρίας με έδρα το Cupertino να είναι το νέο iPhone των 4 ιντσών. Αρχικά κυκλοφόρησαν πολλές φήμες για το όνομα της νέας αυτής συσκευής όπως iPhone 7c και iPhone 5e αλλά τελικά φαίνεται να επικρατεί το iPhone 5se, προφανώς πρόκειται για κάποια Second Edition εκδοχή.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε στα αριστερά το iPhone 5 και στα δεξιά την πρώτη πιθανή φωτογραφία του νέου iPhone 5se:

iphone 5 se

Αν υποθέσουμε πως πράγματι ισχύει η φωτογραφία, εύκολα παρατηρεί κανείς ότι η νέα συσκευή είναι σχεδόν στο ίδιο μέγεθος με το iPhone 5 αλλά στη σχεδιαστική “φόρμα” του iPhone 6. Επίσης παρατηρούμε ενσωματωμένο  αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button αλλά και Power button στο πλάι, όπως στο iPhone 6s Plus, και μία Facetime camera στα αριστερά του ακουστικού.

Στο τομέα του hardware της συσκευής οι μέχρι τώρα διαρροές δείχνουν πως το iPhone 5se θα έχει chipset A8, θα υποστηρίζει Apple Pay, VoLTE, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11ac όπως και οπίσθια κάμερα 8 megapixels και “σελφο-κάμερα” στα 1.2 megapixels. Τι είναι αλήθεια και τι όχι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση των συσκευών τον ερχόμενο Μάρτιο για να το μάθουμε. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα νέα iPhones θα σας κρατάμε ενήμερους Techmaniacs!

Ποια η γνώμη σας Techmaniacs για το νέο μικρό της Apple;

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.