Η Apple απάντησε στην Γερουσία των ΗΠΑ σχετικά με το Throttling των iPhone, την τιμή των μπαταριών και το σενάριο για τις μελλοντικές συσκευές τους. Η εταιρία παραδέχεται πως δεν επικοινώνησε σωστά το θέμα με την μείωση επιδόσεων στις συσκευές και ανέφερε πως εξετάζει το ενδεχόμενο refund για αυτούς που πλήρωσαν $79 για αντικατάσταση μπαταρίας, ώστε να επιστρέψουν οι αρχικές επιδόσεις.

Σύμφωνα με την εταιρία το iPhone X, το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus θα έχουν αναβαθμίσεις σε hardware, ώστε να μην έχουν μεγάλες επιπτώσεις στις επιδόσεις, όπως οι παλαιότερες iΣυσκευές.

Στην απάντηση της Apple στον Γερουσιαστή John Thune, βλέπουμε εξήγηση πως το CPU-Throttling ξεκίνησε σαν μέρος του iOS 10.2.1 του Ιανουαρίου 2017, στα iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus και iPhone SE. Μόλις επιβεβαιώθηκε πως λειτουργεί, βγήκε στο ReadMe του Φεβρουαρίου 2017.

Στην επιστολή βλέπουμε και εξηγήσεις για τα τρία νέα iPhones. Έτσι βλέπουμε πως οι αναβαθμίσεις hardware θα επιτρέπουν σε καλύτερη διαχείριση των επιδόσεων, ώστε να μην πάσχουν από μείωση. Η Apple σημείωσε πως όλα τα iPhones έχουν βασικά προβλήματα με τις επιδόσεις, που είναι απαραίτητα για ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.