Ο σχεδιαστής Antonio De Rosa από το ADR Studio Design δημιούργησε ένα πρωτότυπο μοντέλο iPhone βασισμένο στο Vision Pro της Apple και το ονόμασε iPhone Vision.

Το τηλέφωνο διαθέτει waterfall οθόνη και το Space Audio που επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν ήχο surround δίνοντάς τους την αίσθηση ότι ακούνε ήχους με βάση την τοποθεσία από την οποία υποτίθεται ότι προέρχονται.

Το σύστημα κάμερας Liquid Lens αντικαθιστά τις κάμερες Wide και Ultra-wide και είναι εξοπλισμένο με έναν περισκοπικό φακό για εξαιρετικές δυνατότητες ζουμ. Το iPhone 15 Pro Max, που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, θα είναι το πρώτο iPhone με περισκοπική κάμερα.

iPhone Vision Concept

Η πλάτη του iPhone Vision είναι εξοπλισμένο με την “Back Screen”, η οποία είναι μια μικρή οθόνη στο πίσω μέρος της συσκευής που εμφανίζει ειδοποιήσεις και widgets χωρίς να χρειάζεται να γυρίσετε το τηλέφωνο με την οθόνη προς τα πάνω.

iPhone Vision Concept

Το concept τροφοδοτείται από τα ισχυρά chip M2 και R1 της Apple. Πρόκειται για τον ίδιο συνδυασμό chip που χρησιμοποιεί το Vision Pro. Αυτά τα chip θα επιτρέψουν στο iPhone Vision να επιτύχει επίπεδα επιδόσεων πέρα από αυτά άλλων smartphones.

iPhone Vision Concept

Η συσκευή θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένη με θύρα USB-C και να υποστηρίζει φόρτιση MagSafe 30W. Φαίνεται ότι τα κουμπιά στο πλάι είναι solid-state. Το πάτημα τους παράγει απτική ανάδραση δίνοντας στους χρήστες την αίσθηση του πατήματος ενός φυσικού κουμπιού.

Τα εξογκώματα στο κάτω μέρος της πλάτης επιτρέπει στο iPhone Vision να τοποθετηθεί επίπεδα σε επιφάνειες, ακόμη και όταν είναι τοποθετημένο με την οθόνη προς τα πάνω.

iPhone Vision Concept

Επιπλέον, το τηλέφωνο δεν θα έχει SIM tray. Υποστηρίζει μόνο eSIM. Η οθόνη του θα έχει μέγιστη φωτεινότητα 2200 nits σε εξωτερικούς χώρους και η μπαταρία θα είναι σε θέση να προσφέρει σχεδόν 24 ώρες αυτονομία.

Το concept του iPhone Vision έχει ακόμη και τιμολόγηση. Η συσκευή θα κόστιζε 1.599 δολάρια, ενώ θα πωλούνταν και σε 24 μηνιαίες δόσεις των 73.29 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.