Ο Jeff Pu της Haitong International Tech Research ανέφερε ότι αναμένει η σειρά iPhone 15 series να εισέλθει σε διαδικασία μαζικής παραγωγής τον ερχόμενο Αύγουστο, με την Apple να ετοιμάζει περίπου 84 εκατομμύρια μονάδες για το δεύτερο μισό του 2023.

Πρόκειται για μια αύξηση της παραγωγής κατά 12% σε σχέση με το iPhone 14, κάτι που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η Apple αναμένει ισχυρές πωλήσεις. Ο ίδιος προειδοποιεί ότι η τιμή θα εκτιναχθεί πάνω από τα 1.099 δολάρια που είναι οι τιμές εκκίνησης του iPhone 14 Pro max.

Εδώ και αρκετές γενιές τα Pro και Pro Max είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά, εκτός το μέγεθος της οθόνης και των μπαταριών. Αλλά κάτι τέτοιο θα αλλάξει φέτος καθώς αναμένεται ότι η periscope zoom κάμερα να είναι exclusive στο iPhone 15 Pro Max. Θα προσφέρει καλύτερο οπτικό zoom σε σχέση με οποιοδήποτε προηγούμενο iPhone, ενώ και οι αισθητήρες θα είναι αναβαθμισμένοι για καλύτερη ποιότητα εικόνας στην Pro οικογένεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.