Όπως συμβαίνει συχνά με τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των λειτουργικών συστημάτων, οι εταιρείες τα παρουσιάζουν και δείχνουν τις ελάχιστες δυνατότητες τους για να μπορούν να κυκλοφορούν ενημερώσεις με νέες λειτουργίες και οι ανεξάρτητοι προγραμματιστές αποδεικνύουν ότι αν ήθελαν οι εταιρείες θα έδιναν περισσότερα στους καταναλωτές. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Dynamic Island και των Live Activities στα iPhone 14 Pro και άλλα smartphone της Apple.

Έχουμε δει ήδη τις δυνατότητες που παρουσιάζει η Apple ότι έχει το νέο χαρακτηριστικό του iOS, καθώς και τις υλοποιήσεις διαφόρων στοιχείων από ανεξάρτητους προγραμματιστές. Ορισμένες είναι παιχνίδια ή απλά UI στοιχεία που κάνουν το διπλό punch hole πιο “διαδραστικό” και διαισθητικό, ενώ άλλες προσφέρουν πολλές περισσότερες πληροφορίες, δυνατότητες, και επιπλέον στοιχεία ελέγχου.

Αυτή τη φορά, δύο προγραμματιστές, οι Felipe Ribeiro και Willian Max, της εταιρείας Sorcererhat αποφάσισαν να παρουσιάσουν μία εφαρμογή που είχε τη δυνατότητα να προβάλει τα αποτελέσματα των εκλογών στη Βραζιλία – αν δεν έχει ιδέα για τι μιλάω ψάξτο στο διαδίκτυο γιατί αποτελούν σταθμό για τη χώρα και την ανθρωπότητα – σε πραγματικό χρόνο στη lock screen των iPhone και το Dynamic Island.

Όπως εμείς έχουμε τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων να παρακολουθούμε τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, ανά περιφέρεια, και τα λοιπά, μέσω διάφορων ιστοσελίδων και εργαλείων, στη Βραζιλία μπορούσαν να τα βλέπουν στην οθόνη του κινητού τους, χωρίς καν να το ξεκλειδώσουν, αρκεί να είχαν iPhone με iOS 16.1 και στο Dynamic Island αν είχαν iPhone 14 Pro και 14 Pro Max.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.