Η τελευταία και πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού στα iPhone προσθέτει μια νέα δημοφιλή λειτουργία, η οποία όμως έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς χρήστες αναφέρουν ότι θα αυξήσει τις ληστείες στον δρόμο.

Cosmote TV: Η λίστα όλων των συμβατών τηλεοράσεων

Οι περισσότεροι από εμάς ακολουθούμε μια χαρακτηριστική διαδικασία όταν βγαίνουμε έξω. Συγκεκριμένα, κάποιος από την παρέα πληρώνει όλο το ποσό και στο τέλος της εξόδου, στέλνει το ποσό που του αναλογεί. Ωστόσο η διαδικασία αυτή είναι αρκετά χρονοβόρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple θα δώσει πλέον τη δυνατότητα στο χρήστη να στέλνουν χρήματα μεταξύ τους, απλά… τσουγκρίζοντας τις συσκευές τους.

Η περιγραφή στην ιστοσελίδα της Apple αναφέρει: «Οι χρήστες αποκτούν νέους τρόπους πληρωμής με το Apple Pay, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εξαργύρωσης ανταμοιβών και πρόσβασης σε δόσεις από τις επιλέξιμες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες τους».

Υπήρχε όμως ένα πράγμα που ανησύχησε τους ανθρώπους, οι οποίοι βγήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν τις απόψεις τους.

Ένας έγραψε: «Η απάτη θα είναι τόσο εύκολη σε λίγα χρόνια», ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε: «Από εδώ και πέρα θα πέφτουμε επάνω στον καθένα έξω στους δρόμους».

Εν τω μεταξύ, ένας τρίτος σχολίασε: «Νέα μέθοδος κλοπής πορτοφολιών μόλις κυκλοφόρησε».

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να κάνεις λάθη κατά τη μετάφραση ή να αφήνεις το κείμενο όπως σου βγαίνει από το Google Translate πάει στο διάολο. Όμως ρε μεγάλε, αντέγραψες ένα κείμενο “αυτούσιο” από ελληνική ιστοσελίδα και κατάφερες να κάνεις λάθος την αντιγραφή; Πόσο χάλιας μπορεί να είσαι πλέον;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.