Στο εν λόγω άρθρο βλέπουμε τις συσκευές των τηλεοράσεων που είναι συμβατές με το Cosmote TV
Smart Τηλεοράσεις

Η εφαρμογή COSMOTE TV διατίθεται για χρήση σε Smart τηλεοράσεις SAMSUNG & LG καθώς και σε Android Smart TVs SONYF&UToshibaTCL με λειτουργικό Android TV-Google TV των τελευταίων τεσσάρων εκδόσεων. Την εφαρμογή μπορείς να την αναζητήσεις στο Store της εκάστοτε συσκευής με την ονομασία “COSMOTE TV” και φέρει το λογότυπο της COSMOTE TV.

Ακολουθούν κάποιες πληροφορίες αναφορικά με τα συμβατά μοντέλα Smart τηλεοράσεων

SAMSUNG: Είναι συμβατή με τα περισσότερα μοντέλα τηλεοράσεων SAMSUNG που έχουν λειτουργικό σύστημα Tizen 3.0 ή μεταγενέστερο δηλαδή με τα περισσότερα μοντέλα των τηλεοράσεων με χρονολογία κατασκευής από το 2017 και μετέπειτα. Βρες αναλυτικές πληροφορίες για το πώς να αναζητήσεις την εφαρμογή στην Samsung τηλεόρασή σου στις «Συχνές Ερωτήσεις» της Streaming υπηρεσίας.

Η εφαρμογή COSMOTE TV είναι συμβατή με τα Ultra High Definition μοντέλα τηλεοράσεων LG που έχουν λειτουργικό σύστημα webOS 3.5 ή μεταγενέστερο δηλαδή με τα περισσότερα μοντέλα των τηλεοράσεων με χρονολογία κατασκευής από το 2017 και μετέπειτα. Πληροφορίες για τα συμβατά μοντέλα Τηλεοράσεων LG:

Για οποιοδήποτε θέμα συμβατότητας συγκεκριμένου μοντέλου με την εφαρμογή COSMOTE TV μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικο κεντρο της LG στα τηλεφωνα:

  • Με χρεωση απο σταθερο στο 800 11 200 900 
  • Από κινητό χωρίς εξτρα χρέωση στο 210 48 00 564

Για Android TV Αποκωδικοποιητές & Android TV Smart TVs

Η εφαρμογή COSMOTE TV είναι συμβατή με τα μοντέλα Android TV αποκωδικοποιητών και Android TV Smart τηλεοράσεων SONY, F&U, Panasonic, Toshiba, TCL που έχουν λειτουργικό σύστημα Android TV των τελευταίων τεσσάρων εκδόσεων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.