Η διπλή κάμερα του iPhone 7 Plus είναι ένα από τα σημεία στα οποία βασίστηκε η εταιρία για την προώθησή της συσκευής. Μαζί με την κάμερα έρχεται και ένα εφέ σαν bokeh, όμως δεν λειτουργούν όλα τέλεια, αφού σε χαμηλό φωτισμό ο τηλεφακός δεν λειτουργεί λόγω του πολύ κλειστού του διαφράγματος, οπότε η συσκευή γυρίζει αυτόματα σε ψηφιακό ζουμ. Όταν όμως μια συσκευή σαν αυτή φτάνει σε εκατομμύρια κόσμο, τα μικρά προβλήματα γιγαντόνονται και φαίνεται αν υπήρξαν και προβληματικές παρτίδες.

Αρκετοί χρήστες του iPhone 7 Plus αναφέρουν πως η οθόνη τους γίνεται κατάλευκη όταν ανήγουν την εφαρμογή της κάμερας, ενώ έχουμε και πολλές αναφορές από χρήστες, πως οι φωτογραφίες τους βγαίνουν πράσινες και μοβ. Μερικές φορές η εφαρμογή της κάμερας κλείνει λόγο υψηλών θερμοκρασιών, ακόμα και όταν το iPhone δεν είναι τόσο ζεστό. Το πρόβλημα πιθανότατα οφείλεται στην χαμηλής ποιότητας καλωδιοταινία, που ενώνει την κάμερα με την μητρική. Αυτό προκαλεί λανθασμένες ενδείξεις για την θερμοκρασία, προκαλώντας τα προβλήματα στην κάμερα.

Η Apple φαίνεται πως γνωρίζει το πρόβλημα και προσφέρει επισκευή ή αντικατάσταση των προβληματικών συσκευών. Το πρόβλημα όμως είναι πως η συσκευή είναι καινούρια και η Apple στις περισσότερες χώρες, αλλάζει τις συσκευές με επισκευασμένες και όχι με καινούριες, κάτι που προσωπικά δεν θα με έκανε να αισθάνομαι ασφάλεια, ειδικά όταν δεν γνωρίζω τι προβλήματα είχε η συσκευή και τι χρήση έκανε ο προηγούμενος χρήστης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.