Τις πρώτες χαρακτηριστικές βελτιώσεις που θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε στη σειρά iPhone 16 Pro δίνει ο αναλυτής Jeff Pu. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος επισημαίνει ότι τα επόμενα iPhones θα λάβουν υποστήριξη Wi-Fi 7. Παράλληλα, τα iPhone 16 Pro και Pro max θα λάβουν επίσης και το Qualcomm Snapdragon X75 modem το οποίο θα παρέχει πιο γρήγορες 5G ταχύτητες σε σχέση με το X70 που συναντούμε στη τρέχουσα γενιά.

Και τα δυο iPhone 16 Pro θα έχουν 48MP ultrawide κάμερα, ενώ αναμένουμε να δούμε και 12MP tetra-prism φακούς που συναντάμε στο iPhone 15 Pro Max με 5x optical zoom. Το iPhone 16 Pro αναμένεται να καταφθάσει με 6.3 ιντσών οθόνη, ενώ το iPhone 16 Pro Max θα έρθει πιθανόν με ένα 6.9 ιντσών panel.

Όσον αφορά το απλό iPhone 16, ο Jeff Pu επισημαίνει ότι θα φέρει μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του A17 Pro chip που συναντάμε στα iPhone 15 Pro και Pro max με 8GB RAM και τις ίδιες dual κάμερας όπως στο iPhone 15.

Σοβαρό πρόβλημα burn in στο iPhone 15 Pro Max

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.