Η Apple σχεδιάζει αρκετές αναβαθμίσεις για το iPhone 16 Pro και τώρα έχουμε κάποιες πληροφορίες για όσα ετοιμάζει. Οι πληροφορίες έρχονται από πηγές στην γραμμή παραγωγής και είναι αρκετά αξιόπιστες. Και τα δύο iPhone 16 Pro θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες, με το 16 Pro να έχει 6.3 ίντσες οθόνη, ενώ το 16 Pro Max θα έρθει με οθόνη 6.9 ιντσών. Το εντυπωσιακό όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως οι δύο συσκευές θα έρθουν με Micro Lens Arry (MLA) OLED panels, που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα αλλά και καλύτερες γωνίες θέασης σε σχέση με τα συμβατικά OLED panels.

Το iPhone 16 Pro θα έρθει με τον Apple 18 Pro και 8GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα φτάνει μέχρι τα 2TB, που είναι διπλασιασμός σε σχέση με το iPhone 15 Pro.

Οι πληροφορίες έρχονται να προσθέσουν την ύπαρξη αποκλειστικών AI χαρακτηριστικών για τα iPhone 16 Pro μοντέλα, ενώ θα έχουμε και την χρήση της Apple MGIE AI. Τα δύο τηλέφωνα της σειράς θα έχουν νέα υπερευρυγώνια κάμερα στα 48MP, ενώ το μικρότερο iPhone 16 Pro θα αποκτήσει 5Χ τετραπρισμικό φακό.

Το iPhone 16 Pro Max θα έχει καλύτερη αυτονομία κάθε άλλο Pro μοντέλο μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την πηγή. Η συσκευή θα έρθει με μπαταρία 4.676mAh, που είναι καλή αύξηση σε σχέση με τις 4.441 του iPhone 15 Pro Max. Παράλληλα θα έχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας, λόγω του νέου chipset.

Cosmote: 3GB και 300 λεπτά ομιλίας προς όλους εντελώς δωρεάν

Το μικρότερο iPhone 16 Pro θα έχει και αυτό καλύτερη αυτονομία, με μπαταρία 3.355mAh, ενώ έχουμε και φωτογραφία από την μπαταρία μέσα σε ένα μεταλλικό περίβλημα για καλύτερη διαχείριση θερμοκρασιών.

Οι δύο Pro συσκευές θα έρθουν με το νέο Capture Button για χρήση στην εφαρμογή της κάμερας, ενώ θα δουν και βελτίωση στην χρήση τιτανίου, με την Apple να έχει βρει πιο οικονομικές λύσεις για την παραγωγή τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.