Τα iPhones της επόμενης χρονιάς αναμένεται να εξοπλιστούν με Wi-Fi 7 υποστήριξη όπως και μια αναβαθμισμένη κάμερα των 48MP Ultra wide. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Wi-Fi συσκευές θα μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν δεδομένα μέσω των 2.4GHz, 5GHz και 6GHz bands ταυτόχρονα, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα πιο γρήγορες ταχύτητες Wi-Fi, χαμηλότερο latency και πιο αξιόπιστη σύνδεση.

Η Apple αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση διάθεσης της υποστήριξης Wi-Fi 6E στις συσκευές της. Το κυριότερο πλεονέκτημα του Wi-Fi 6E είναι η υποστήριξη 6GHz bands για αυξημένο bandwidth τη στιγμή που το Wi-Fi 6 περιορίζεται στα 2.4 GHz και 5GHz. Η Apple μέχρι στιγμής έχει προσθέσει Wi-Fi 6E υποστήριξη στα iPad Pro, στο 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro, στα Mac Studio, Mac Pro και Mac Mini με τη σειρά iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max να αναμένεται να διαθέτει το εν λόγω standard.

Όσον αφορά την ultrawide θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε έναν αισθητήρα των 48MP για τα iPhone 16 Pro και Pro Max, που θα επιτρέψει την πρόσληψη περισσότερο φως και καλύτερες φωτογραφίες σε 0.5x ιδίως σε χαμηλού φωτός περιβάλλοντα. Αυτή τη στιγμή, τα iPhone 14 Pro ήδη εξοπλίζονται μια 48MP στη κύρια με pixel binning. Η εν λόγω λειτουργία πλέον φθάνει και στην ultrawide.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.