Οι φήμες θέλουν τα iPhone 16 Pro να μην είναι σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τα iPhone 15 Pro. Όμως, ήδη έχουμε πληροφορίες για σημαντικές αναβαθμίσεις, πέρα από την ΑΙ, με καλύτερες κάμερες και μεγαλύτερες οθόνες. Τώρα, σύμφωνα με μια νέα πληροφορία, ta iPhone 16 Pro θα έχουν και τα μικρότερα bezels που έχουμε δει σε iPhone και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως τα μικρότερα bezels δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό, όμως η Apple έχει κάνει μεγάλα βήματα. Δεν θα ξεχάσουμε τα τεράστια bezels όλων των iPhones μέχρι και τα iPhone 8. Από το iPhone X και μετά άρχισε η σταδιακή μείωση των bezels και φτάνουμε στο σήμερα με εντυπωσιακά μικρά bezels, αν φυσικά οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν.

Σύμφωνα με τον Setsuna Digital, που είχε τις συσκευές στα χέρια του, το iPhone 16 Pro θα έχει πλαίσια μόλις 1.2mm, ενώ τα bezels του iPhone 16 Pro Max θα είναι 1.15mm. Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης, τα πλαίσια του iPhone 15 Pro είναι 1,71 χιλιοστά και το iPhone 14 Pro έχει στεφάνες 2,15 χιλιοστών.

Ο Sentsuna Digital έπιασε τις συσκευές στα χέρια του και μέτρησε ο ίδιος τις διαστάσεις των πλαισίων.

iphone 16 pro bezels

Η Apple, σύμφωνα με τις φήμες, κάνει χρήση της τεχνολογίας Border Reduction Structure (BRS) για να κάνει τα πλαίσια στα iPhone 16 Pro, εξαιρετικά λεπτά. Η εν λόγω τεχνολογία μπορεί να μειώσει το μέγεθος των πλαισίων, όχι μόνο δεξιά και αριστερά, αλλά και πάνω και κάτω. Αυτό θεωρούνταν πρόκληση στο παρελθόν, αν και στο στρατόπεδο του Android, έχουμε δει εξαιρετικά μικρά bezels, εδώ και αρκετά χρόνια.

Αυτή η μείωση στο μέγεθος των πλαισίων, θα επιτρέψει στην Apple την αύξηση στο μέγεθος της οθόνης, χωρίς την υπερβολική αύξηση του μεγέθους των συσκευών. Έτσι, παρά την μεγάλη αύξηση στην οθόνη των iPhone 16 Pro, η αλλαγή στο συνολικό μέγεθος της συσκευής δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο περιμέναμε.

Το Google Wallet παίρνει τον έλεγχο των ειδοποιήσεων για κάθε συναλλαγή

Μέχρι σήμερα, οι προμηθευτές της Apple είχαν δυσκολίες στο να ακολουθήσουν τις απαιτήσεις της Apple σε αυτόν τον τομέα, όμως τώρα φαίνεται πως τα προβλήματα έχουν επιλυθεί και η σειρά iPhone 16 συνεχίζει βάσει προγράμματος, για την ανακοίνωση και κυκλοφορία μέσα στον Σεπτέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.